[ Pobierz całość w formacie PDF ]
.Ryba po ¿ydowskuSk³adniki: 1 kg ryby, t³uszcz do sma¿enia, 20 dag cebuli, 2 ¿Ã³³tka, 50 mlbia³ego wytrawnego wina, 4 dag rodzynków, sól, pieprz, sok z cytryny do smaku.Oczyszczon¹ rybê odfiletowaæ, zdj¹æ skóre, umyæ, pokroiæ na porcje, posypaæsol¹, skropiæ sokiem z cytryny i pozostawiæ w ch³odnym miejscu na 30 min.Nastêpnie rybê oprószyæ m¹k¹ i usma¿yæ.Cebulê obraæ, op³ukaæ, drobno pokroiæ,wymieszaæ z ¿Ã³³tkami, winem i op³ukanymi rodzynkami, doprawiæ do smaku, polaæryby i zapiec [ Pobierz caÅ‚ość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • luska.pev.pl
  •